Argentinsk tango workshop med dansare från Stockholm Tango

Under Sala Dansvecka 2024 arrangeras Tangodans workshop med Sarah Angleryd Göller och Joel Andreasson-Utas från Stockholm Tango. Ta del av detta fantastiska tillfälle att lära dig grunderna i tangodans!

Sarah och Joel startade Stockholm Tango 2008 och har arbetat fram en tangopedagogik med det huvudsakliga målet att det ska vara prestigelöst, roligt och utmanande att lära sig argentinsk tango.

Under Sala 400 års jubileum vill vi uppmärksamma Dansens Dag med en HEL DANSVECKA den 27/4 – 4/5! Evenemanget är till för dig som älskar att dansa, uppleva dans som konstform och nu kan du få möjlighet att lära dig grund stegen i den argentinska tangodansen! Sala Dansvecka har vuxit fram av dansföreningar och dansaktörer i samarbete med Västmanlandsmusiken och Sala kommun. Här får du många möjligheter att skaka loss och njuta av dansens alla fördelar och ta del av fantastiska workshops, dansföreställningar, men också njuta av den argentinska tangons musik genom en konsert. Vid konserten framträder även Stockholm tango! För mer info om konserten: https://www.hemtillsala.se/Event?id=35625&category=33904

Efter konserten är det allmän tangodans till musik av en DJ. Om du tagit del av workshopen med Stockholm Tango kan du nu prova dina steg!

Datum & tider

2024-05-03 17:00 - 18:30

Inträde

100 kr/person

Biljettköp

OBS! Föranmälan till: salafolketshus@gmail.com

Webbplats

https://www.folketshusochparker.se/arrangor/sala-folkets-hus/

Arrangör

Sala Folkets hus/Petra Jablonski

Kontakt

Tel: +46224747711
E-post: petra.jablonski@sala.se

Sarah&Joel.